Voor werknemers

advies & bijstand

Het Nederlandse ontslagrecht is complex. Ik heb de kennis in huis die u nodig hebt in onderhandelingen of procedure. 

Ziekte en arbeidsongeschiktheid kunnen grote impact hebben. Ik lever u gespecialiseerd advies en bijstand. 

Weigert uw werkgever het loon te betalen of bent u het oneens over de hoogte ervan? Ik ben u graag van dienst met advies en bijstand. 

Flexcontracten, concurrentiebeding, medezeggenschap en gelijke behandeling… Het arbeidsrecht is veelomvattend. 

Uw werk is belangrijk voor u. Het bepaalt een groot deel van uw welzijn en biedt u kans zich te ontwikkelen en ontplooien. En zorgt last but not least voor uw inkomen. Staat uw positie als werknemer onder druk of ter discussie? Dreigt u uw dienstverband te verliezen? Dan wilt u bijstand van de specialist.  

Als werknemer kunt u een achterstand op uw werkgever (en diens adviseurs) ervaren. Ik ben in staat om tegenwicht te bieden en het evenwicht te herstellen. 

En de kosten? Ondanks mijn specialisatie reken ik € 225 per uur ex BTW. Voor u veel geld, maar dat tarief is lager dan gangbaar voor een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat. En ik reken geen opslag voor kantoorkosten. Vaak maken de kosten van rechtsbijstand onderdeel uit van onderhandelingen met uw werkgever. Afhankelijk van de omstandigheden vallen advocaatkosten onder de dekking van uw rechtsbijstandsverzekering.

Bart Sanders | Met mij staat u sterker in het arbeidsrecht

“Het was goed, snel en doordacht samenwerken met mr. Sanders, waarbij we in goed overleg een heel mooi resultaat hebben weten te bereiken. Bart bedankt!!”

“Fijn dat u zo snel kon reageren naar mijn werkgever zodat ik niet hoefde te wachten op mijn rechtsbijstandverzekering.”

IMG_6987