over bart sanders

specialist arbeidsrecht

Sinds mijn beëdiging in 2001 ben ik met veel plezier werkzaam in het arbeidsrecht. Ik heb mij daarin volledig gespecialiseerd en door mijn lidmaatschap van de specialisatieverenigingen VAAN en VAARA blijf ik op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Daarover schrijf ik in mijn BLOG  

Met een zelfstandige praktijk kan ik u snel en flexibel van dienst zijn en mijn kosten laag houden. Mijn dienstverlening is professioneel maar ook persoonlijk: bij mij bent u geen dossiernummer. U hebt niet te maken met afdelingen of secretariaat, als mij belt krijgt u mij aan de lijn en uw mail komt rechtstreeks bij mij binnen, 24/7. Ook aan het roer van onze platbodem op de Waddenzee of ambachtelijk timmerend aan houten schepen vind ik in de regel wel gelegenheid om u te woord te staan. 

Registratie:

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor het rechtsgebied  arbeidsrecht (waaronder collectief ontslag, internationaal arbeidsrecht en medezeggenschap). In verband met deze registratie behaal ik elk kalenderjaar ruimschoots het aantal opleidingspunten op het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht waartoe ik volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten verplicht ben. 

Bart Sanders | Met mij staat u sterker in het arbeidsrecht.